Huse til salg

Moderne huse i Vemmelev

I Vejsgårdtoften i Vemmelev er et spændende nyt byggeprojekt igang. 

Her sælges 5 ét-plans boliger i dobbelt huse på 113m2. Boligerne ligger på nummer 3 og4 på nedenstående billede.

Her sælges 3 ét-plans parcelhus på grund på 115m². Disse grunde har nummer 7 og 8 på nedenstående billede. 

Husene er udviklet og bygget som bæredygtigt boligbyggeri, i form af miljørigtige løsninger, store rekreative områder og gode stiforbindelser til det åbne land og den kommende skovrejsning nord for Slagelse.

Husene er med ensidig taghældning og listetækket tagpap. Ydervægge er lette, højisolerede træ-skelet vægge, pudset udvendigt med farvet mørtel. Vinduer og yderdøre er af træ/alu, med 3-lags lav-energiruder.

Varmeforsyningen er luft til vand varmepumper. Der er opsat glasfilt på alle vægge, dog fliser på vægge i brusenicher, og på loftet træbeton, lys/fin.

Alle boliger monteres med inventar fra Svane Køkkenet. På gulve i køkken, bad, bryggers og entre lægges klinker, og på øvrige gulve lægges trægulv. Haverne anlægges med fliseterrasse, græssåning og plantning af hæk. Der opstilles carport og redskabsrum i alle indkørsler.

Husene sælges gennem RealMæglerne Jan Thanning.

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR:       31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   info@hjhuse.dk

Åbningstider:

Man-Tor: 07:00 - 15:00

Fredag:    07:00 - 12:00

anmærkning 2020-09-10 105621Konkurrence på kvalitet

BYGGE RATING giver bygherren mulighed for at vælge de bedst kvalificerede virksomheder til sine byggeprojekter.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.