Stor erfaring - Små og store opgaver - Konkurrencedygtige priser - Uforpligtende tilbud

Parcelhuse sælges

Rosenhaven er et spændende nyt byggeprojekt, hvor der opføres 20 ét-plans lavenergihuse i tre forskellige størrelser: 91 m², 110 m² og 142 m².

Husprojektet er helt fremme i udviklingen af energi- og miljøløsninger indenfor husbyggeriet. De 20 nye boliger er udviklet og bygges som særligt bæredygtigt boligbyggeri, i form af lavenergihuse, miljørigtige løsninger, store rekreative områder og gode stiforbindelser, også til det åbne land og den kommende skovrejsning nord for Slagelse.

Alle boliger opføres som lavenergi byggeri, og overholder således kravene til 2020 byggeri. Tagene er med ensidig taghældning og listetækket tagpap. Ydervægge er lette, højisolerede træ-skelet vægge, pudset udvendigt med farvet mørtel. Vinduer og yderdøre er af træ/alu, med 3-lags lav-energiruder.

Varmeforsyningen er luft til vand varmepumper. Der opsættes glasfilt på alle vægge, dog fliser på vægge i brusenicher, og på loftet træbeton, lys/fin.

Alle boliger monteres med inventar fra Svane Køkkenet. På gulve i køkken, bad, bryggers og entre lægges klinker, og på øvrige gulve lægges trægulv. Haverne anlægges med fliseterrasse, græs såning og plantning af hæk. Der opstilles carport og redskabsrum i alle indkørsler.

Husene sælges gennem RealMæglerne Jan Thanning.

Kontakt os på formularen herunder!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR: 31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   info@hjhuse.dk

Åbningstider:

Man-Tor: 07:00 - 15:30

Fredag:    07:00 - 12:00

byggeratingKonkurrence på kvalitet

BYGGE RATING giver bygherren mulighed for at vælge de bedst kvalificerede virksomheder til sine byggeprojekter.​