Huse til salg

Rockzerohus i Vemmelev

Nyt energiproducerende hus Vejsgårdtoften 70 i Vemmelev.

  • Boligareal: 161 m²
  • Carport: 43 m²
  • Udhus: 16 m²
  • Grundareal: 1025 m²

Villaen er meget energivenlig og er opført i "RockZero" system fra Rockwool, hvilket består af hårdt komprimeret stenuld og almindelig stenuldisolering. Som ekstra detalje har man 32 solcellepaneler placeret mod syd på taget, der producerer ca. 9.200 kW/t årligt. Villaen opvarmes med luft til vandpumpe, og den årlige varmeudgift er estimeret til kr. 626,- årligt.


En lækker detalje der bør nævnes er også Niko Home Control systemet, der ud over lyset også nemt styrer varmen. Styringen klares nemt og hurtigt fra din Smartphone. 

Huset sælges gennem RealMæglerne Jan Thanning.

Energisparehuse i Vemmelev

Vejsgårdtoften 70 i Vemmelev er et spændende nyt byggeprojekt, med ét-plans energisparehuse i 115m² som enkelt eller dobbelt hus 

Husene er udviklet og bygget som bæredygtigt boligbyggeri, i form af energisparehuse, miljørigtige løsninger, store rekreative områder og gode stiforbindelser til det åbne land og den kommende skovrejsning nord for Slagelse.

Alle boliger overholder kravene til 2020 byggeri. Husene er med ensidig taghældning og listetækket tagpap. Ydervægge er lette, højisolerede træ-skelet vægge, pudset udvendigt med farvet mørtel. Vinduer og yderdøre er af træ/alu, med 3-lags lav-energiruder.

Varmeforsyningen er luft til vand varmepumper. Der er opsat glasfilt på alle vægge, dog fliser på vægge i brusenicher, og på loftet træbeton, lys/fin.

Alle boliger monteres med inventar fra Svane Køkkenet. På gulve i køkken, bad, bryggers og entre lægges klinker, og på øvrige gulve lægges trægulv. Haverne anlægges med fliseterrasse, græssåning og plantning af hæk. Der opstilles carport og redskabsrum i alle indkørsler.

Husene sælges gennem RealMæglerne Jan Thanning.

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR:       31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   info@hjhuse.dk

Åbningstider:

Man-Tor: 07:00 - 15:00

Fredag:    07:00 - 12:00

byggeratingKonkurrence på kvalitet

BYGGE RATING giver bygherren mulighed for at vælge de bedst kvalificerede virksomheder til sine byggeprojekter.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.