Lavenergihuse sælges

Rosenhaven i Slagelse og Vejsgårdtoften 70 i Vemmelev er begge spændende nye byggeprojekter, med ét-plans lavenergihuse i forskellige størrelser:

  • Slagelse 20 huse i størrelserne: 91m², 110 m² og 142m²
  • Vemmelev 17 huse i størrelsen 115m² som enkelt eller dobbelt hus   

Husene er udviklet og bygget som bæredygtigt boligbyggeri, i form af lavenergihuse, miljørigtige løsninger, store rekreative områder og gode stiforbindelser til det åbne land og den kommende skovrejsning nord for Slagelse.

Alle boliger opføres som lavenergi byggeri, og overholder kravene til 2020 byggeri. Tagene er med ensidig taghældning og listetækket tagpap. Ydervægge er lette, højisolerede træ-skelet vægge, pudset udvendigt med farvet mørtel. Vinduer og yderdøre er af træ/alu, med 3-lags lav-energiruder.

Varmeforsyningen er luft til vand varmepumper. Der opsættes glasfilt på alle vægge, dog fliser på vægge i brusenicher, og på loftet træbeton, lys/fin.

Alle boliger monteres med inventar fra Svane Køkkenet. På gulve i køkken, bad, bryggers og entre lægges klinker, og på øvrige gulve lægges trægulv. Haverne anlægges med fliseterrasse, græs såning og plantning af hæk. Der opstilles carport og redskabsrum i alle indkørsler.

Husene sælges gennem RealMæglerne Jan Thanning.

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR:       31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   info@hjhuse.dk

Åbningstider:

Man-Tor: 07:00 - 15:00

Fredag:    07:00 - 12:00

byggeratingKonkurrence på kvalitet

BYGGE RATING giver bygherren mulighed for at vælge de bedst kvalificerede virksomheder til sine byggeprojekter.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.