Anlæg af sportsanlæg har vi stor erfaring med

Skal du i gang med anlægning af sportshal, tennisbaneanlæg eller fodboldbaner? Så kan du med fordel kontakte H.J. Huse A/S for professionel hjælp. Vi er et kompetent firma, som leverer samlede løsninger i forbindelse med anlæg af sportsanlæg. Vi servicerer primært kunder fra Ringsted, Slagelse og det resterende Vestsjælland.

Vi leverer samlede systemløsninger i samarbejde med CITYLAWN. Det kan være i forbindelse med anlægning af fodbold-, golf-, tennis-, hockey- og/eller multibaner. Hvis du er i gang med anlæg af sportsanlæg, så kan du med andre ord trygt lade os stå for projektering af professionelle løsninger.

Vi har alsidige kompetencer inden for anlæg af sportsanlæg

Vi har mange års erfaring med idrætsanlæg, og derfor ved vi, hvordan opgaver inden for dette område skal løses. Vi står for alt fra kunstgræs til belysning, afhængig af lige netop dine ønsker og behov. Uanset hvad, kan vi rådgive dig gennem projektet.

Sammen med vores italienske partner LIMONTA leverer vi eksempelvis kunstgræsløsninger fra idé, projektering, myndighedsbehandling, bundopbygning, montering af kunstgræs, installering af hegn og bander samt lysanlæg. Kort sagt er vi din samarbejdspartner gennem hele projektet.

Kontakt os og hør om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står klar med en bred viden inden for anlæg af sportsanlæg, som vi gerne deler med dig.

                    

                    Autoriseret kloakmestre

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR:       31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   info@hjhuse.dk

Åbningstider:

Man-Tor: 07:00 - 15:00

Fredag:    07:00 - 12:00

anmærkning 2020-09-10 105621Konkurrence på kvalitet

BYGGE RATING giver bygherren mulighed for at vælge de bedst kvalificerede virksomheder til sine byggeprojekter.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.