Mission

HJ Huse ønsker at skabe værdi for vore kunder, medarbejdere og samfund, ved at tilbyde unikke og bæredygtige løsninger inden for byggeri og anlæg, med fokus på nul energihuse og klimatilpasningsløsninger. Vi ønsker at gøre dette som en rummelig og udviklende arbejdsplads for den enkelte medarbejder.

Vision

HJ Huse vil være den førende og mest attraktive bygge- og anlægsvirksomhed i en geografisk radius af 70 km, inden for det private, erhverv og det offentlige marked.​

​Værdier

HJ Huse bygger på tre kerneværdier som er troværdighed, loyalitet og rummelighed.

Troværdighed:

  • ​Det vi lover er mindst det vi leverer.
  • ​Det vi siger er det vi mener og står på mål for.

Loyalitet:

  • ​Vi holder fast i vores gode medarbejdere og samarbejdspartnere, og vi går gerne langt for det.
  • ​Vi vil altid være der for vores nuværende og tidligere kunder.

Rummelighed:

  • ​Vi har plads til alle i vores virksomhed, som har de kompetencer vi efterspørger.
  • ​Vi ønsker at vores medarbejdere og kunder, giver os ærlig feedback på vores handlinger, da vi mener at det er vejen til at holde os skarpe.

Profil

HJ Huse A/S, leverer samlede løsninger inden for bygge- og anlæg, og har opbygget en betydelig erfaring som giver vores kunder tryghed. Vi er samarbejdspartnere igennem hele bygge- og anlægsprojektet lige fra idé, tegning, projektering, planlægning og gennemførsel.

HJ Huse A/S, udfører arbejde i både totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser. Vores faglige dygtige medarbejderstab dækker over en bred vifte af kompetencer, herunder tømrer, murer, jord & beton, maskinfører, kloak og teknisk tegning.

Historie

Virksomheden som blev grundlagt i 1862 af Johan Poulsen, har været drevet i 5 generationer. Johans søn, Carl Poulsen, står i spidsen for virksomheden fra 1899 frem til 1910, hvor den bliver overdraget til Carls lillebror Jørgen Poulsen.

Jørgen Poulsen byggede det nuværende hus på Bildsøvej 106, med værksted i den ene ende af beboelsen. Han fortsætter frem til 1944, hvor sønnen Ejner Poulsen overtager indtil 1982, hvor Ejners søstersøn Poul Erik Jensen overtager ledelsen. Poul Erik havde siden 1972 bygget huse under firmanavnet HJ HUSE.

Poul Eriks søn, John Møller Jensen, etablerer i 1996 entreprenørvirksomheden John M. Jensen, og overtager d. 1. juli 2003 HJ Huse ApS.

1. november 2010 overdrager HJ HUSE ApS alle aktiver til Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S, som fortsat er en familieejet virksomhed med John Møller Jensen som Adm. direktør.

                    

                    Autoriseret kloakmestre

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR:       31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   info@hjhuse.dk

Åbningstider:

Man-Tor: 07:00 - 15:00

Fredag:    07:00 - 12:00

anmærkning 2020-09-10 105621Konkurrence på kvalitet

BYGGE RATING giver bygherren mulighed for at vælge de bedst kvalificerede virksomheder til sine byggeprojekter.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.