Persondatapolitik

Når du henvender dig til os om et projekt eller andet, kan vi have brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, og evt. e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere et projekt eller en ydelse til dig. Personoplysningerne registreres hos HJ Huse A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi indsamler personoplysninger via vores website, fra mails, ved telefonisk eller personlig henvendelse, med henblik på at indgå og opfylde aftalen med dig, om det projekt eller ydelse du gerne vil modtage fra HJ Huse A/S.

Vores direktør, udviklingsafdeling og bogholderi, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Oplysninger afgivet til HJ Huse A/S videregives ikke til tredjemand med mindre dette er relevant for levering af projektet eller ydelsen, og at dette er aftalt med dig som kunde. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig, hvilket formål de anvendes til, hvem oplysningerne evt. videregives til, og hvortil oplysningerne stammer, såfremt de ikke er afgivet af dig selv. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed kan rettes til HJ Huse A/S.

HJ Huse A/S forbeholder sig ret til løbende at ændre og opdatere virksomhedens persondatapolitik, som vil blive synliggjort på denne hjemmeside.​

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR:       31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   info@hjhuse.dk

Åbningstider:

Man-Tor: 07:00 - 15:00

Fredag:    07:00 - 12:00

byggeratingKonkurrence på kvalitet

BYGGE RATING giver bygherren mulighed for at vælge de bedst kvalificerede virksomheder til sine byggeprojekter.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.