Seneste nyheder

17-10-2019

HJ Huse er indstillet til national CSR People Prize 2019.

CSR People Prize 2019 uddeles til en virksomhed, som gør en ekstraordinær indsats for at tage et socialt ansvar. Det er en pris til virksomheder, der ser potentialet i mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, og som bidrager til at indfri FN's Verdensmål 8 om anstændige job og økonomisk vækst.

Kriterier for indstilling af virksomheder

  • Virksomheden skal have mindst end én samarbejdspartner involveret i løsningsmodellen.
  • Virksomhedens løsning, model eller metode kan skaleres.
  • Virksomheden bidrager til indfrielsen af Verdensmål 8 om anstændige job og økonomisk vækst.
  • Indsatsen kan gælde fastholdelse af medarbejdere i job, forebyggelse af, at medarbejdere bliver udstødt af arbejdsmarkedet eller inklusion af udsatte ledige.
  • Virksomheden har opnået markante resultater i forhold til enten forebyggelse, fastholdelse eller rekruttering af udsatte ledige.
  • Der skal være allerede opnåede erfaringer og resultater, som kan inspirere andre.
  • Virksomheden har en nytænkende tilgang fx ved at skabe nye løsninger på kendte udfordringer.

01-04-2019

HJ Huse arbejder også med FN's 17 verdensmål

I HJ Huse tager vi de 17 verdensmål seriøst. Det gør vi fordi det er det samlede verdenssamfunds bud på, hvordan vi alle sammen i fællesskab, kan gøre verden til et bedre sted at leve for alle.

I HJ Huse betyder det, at vi faktuelt har aktiviteter som omfatter hele 11 af de 17 verdensmål, ligesom vi ledelsesmæssigt har valgt at fokus på målende i det daglige arbejde.

Og hvordan gør vi så det konkret?

Ja det gør vi fx med vores byggeri af lavenergi – ja sågar energiproducerende huse – ligesom vi i samarbejde med Rockwool, arbejder med projekter omkring klimasikring og specielle lavenergihuse.

Vi samarbejder med Slagelse Kommune omkring genanvendelse af byggematerialer, ligesom vi som en del af vores politik, sikre et højt optag af lærlinge og et godt og sikkert arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

I vores rekruttering af medarbejdere er vi helt uden fordomme, og giver lige adgang til vores virksomhed for kvinder og minoriteter. Dette gør vi bl.a. ved at stå fast på kravet om en ordentlig og fordomsfri omgangstone i virksomheden.

Vi arbejder efter Lean Construktion principperne, som dermed imødekommer verdensmål no. 8 om økonomisk vækst gennem øget produktivitet.

Endeligt deltager vi i en række bestyrelser og udvalg hvor vi arbejder for, at det lokale og nationale samfundet kan hænge mere og bedre bæredygtigt sammen.

Vil du vide mere om HJ Huse og de 17 verdensmål, så kontakt vores udviklingschef på telefon 3045 9565 eller mail kb@hjhuse.dk  

01-04-2019

HJ Huse er nu i byggeriets top 10

HJ Huse A/S har afsluttet to evalueringsager i år med så gode resultater, at virksomheden nu for første gang er at finde på BYGGE RATING TOP 10!

17-12-2018

HJ Huse rykker ved byggebranchen med nyt husprojekt

​​- Vi kan skabe idéerne, men vi kan ikke stå alene med dem. Samarbejde er nødvendig, udtaler John Jensen, indehaver af entreprenørvirksomheden HJ Huse A/S ved Slagelse.


At netværke er derfor en vigtig del af forretningsstrategien i den lokale virksomhed – et indsatsområde, der allerede har båret frugt.

- Vi har fået et godt ry og en profil i markedet, der gør at de store har fået øje på os, siger udviklingschef Kim Bøhmert.

En af de store er Rockwool, der er gået sammen med HJ Huse om at opføre et ”Rockzero” hus i Vemmelev.

Bæredygtigt byggeri
Rockzero er en innovativ og fleksibel letvægtsløsning til vægge. Rockzero består primært af naturlige materialer, og konstruktionen sparer ca. 20 % på Co2-udledningen i hele husets levetid.

Byggematerialet bidrager til at holde varmen, der hvor den hører til, samtidig med at fugt udledes helt naturligt. Dette er med til at holde boligen varm om vinteren og kølig om sommeren. Samtidig reducerer Rockzero udefrakommende støj 2,5 gange mere end traditionelt byggeri.

Sammenlignet med traditionelle måder at bygge på, giver Rockzero en bedre måde at levere bæredygtige boliger af høj kvalitet på en fleksibel måde.

Og her stopper innovationen af det kommende husprojekt i Vemmelev ikke. Underleverandører til byggeriet arbejder alle på at finde de mest optimale teknologier og samtidig bæredygtige måder, at integrere deres løsninger på. Huset får på flere måder således en optimal energiperformance.

- Det er et projekt med stor bevågenhed i branchen. Vi kommer til at sætte en helt ny trend i byggebranchen, spår Kim Bøhmert.

Allerede inden opførelsen af huset i Vemmelev er påbegyndt, har HJ Huse og Rockwool sat gang i yderligere et projekt sammen. Med Gerlev Idrætshøjskole som medspiller, arbejdes der på at etablere en bane med indbygget klimasikring og parkouranlæg på højskolegrunden. Under kunstgræsset fra Citylawn rullegræsset skal der ligge hårdtpresset rockwool Rockflow, der opsuger mere vand end tidligere set, hvilket sikrer optimalt udnyttelse af banen året rundt.

Gode historier skal deles
HJ Huse er glade for samarbejdet og stolte af at gå forrest med projekterne.

- Vi har vilje og mod. Jeg tror på de idéer personalet bærer ind og er nysgerrig på udvikling, siger John Jensen. 

Og HJ Huse er ikke hemmelighedsfulde omkring deres projekter. Tværtimod. – Gode historier skal vi dele, smiler Kim Bøhmert.

04-10-2018

HJ Huse og Slagelse Kommune i samarbejde om udvikling af nye grønne byggematerialer

HJ Huse og Slagelse Kommune går nu sammen, om at udvikle nye byggematerialer ved at genanvende tidligere brugte byggematerialer under projekttitlen ”Grøn Vækst i Byggeriet”.

​Dagsordenen for en ny bæredygtig retning for dansk byggeri er sat. Men faktisk har den grønne omstilling i byggeriet været i gang længe, hvor det dog mest har handlet om genbrug af gamle mursten, vinduer og beton til vejfyld. Men nu skal der sættes turbo på forskning og udvikling af helt nye byggematerialer, ved af genanvende byggeaffald på helt nye og innovative måder, og HJ Huse ønsker er være med helt i front.

Under overskriften Grøn Vækst i Byggeriet, er HJ Huse og Slagelse Kommune gået sammen om, at udvikle nye byggematerialer gennem genanvendelse af byggeaffald på nye måder. Helt konkret etableres der et udviklingsværksted hos HJ Huse på Bildsøvej 106, hvor der vil blive afsat de nødvendige resurser til projektet.

- HJ Huse har valgt at gå med i projektet, da det bæredygtige byggeri er et helt centralt punkt i vores nye strategi. Derfor var det nemt for os, at sige ja til at deltage og etablere et udviklingsværksted hos HJ Huse. Siger direktør i HJ Huse John Møller Jensen, og fortsætter. Vi er ikke i tvivl om, at det politiske krav om øget brug af genanvendt byggeaffald i nye byggerier, vil blive betydelig større i de kommende år, og at det kun kommer til at handle om, hvorvidt man er med i udviklingen, eller om man blot ønsker at være passiv tilskuer. I HJ Huse har vi det altid bedst, når vi kan være med i udviklingen.

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR:       31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   info@hjhuse.dk

Åbningstider:

Man-Tor: 07:00 - 15:00

Fredag:    07:00 - 12:00

byggeratingKonkurrence på kvalitet

BYGGE RATING giver bygherren mulighed for at vælge de bedst kvalificerede virksomheder til sine byggeprojekter.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.