Erhvervsbyggeri

Et godt erhvervsbyggeri skal opfylde dine funktionelle krav og ønsker til udformning og indretning, samtidigt med af det skal danne gode ramme for dine medarbejders trivsel og arbejdsmiljø.

Derudover skal et godt erhvervsbyggeri, bidrage til øget effektivitet, fleksibilitet og ikke mindst økonomi. Det er derfor vores erfaring, at det er helt afgørende at bygningens drift og levetid tænkes ind fra start.

Med udgangspunkt i dine ønsker og krav, styrer vi hele processen lige fra idé, tegninger til byggeri og aflevering af projektet.

Stor erfaring og kvalitet

Vi har betydelige erfaringer inden byggeri og renovering af produktionshaller og -lokaler, kontorer, landbrugsbygninger og lagerbygninger, fortrinsvis i total- og hovedentreprise. Vores ansatte har stor erfaring på området, og vi går ikke på kompromis med at skabe en kvalitetsløsning, som holder i mange år.

Vi har meget stærke referencer inden for erhvervsbyggeri, som er jeres garanti og tryghed ved valget af HJ Huse, som jeres entreprenør og samarbejdspartner. 

                    

                    Autoriseret kloakmestre

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR:       31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   info@hjhuse.dk

Åbningstider:

Man-Tor: 07:00 - 15:00

Fredag:    07:00 - 12:00

anmærkning 2020-09-10 105621Konkurrence på kvalitet

BYGGE RATING giver bygherren mulighed for at vælge de bedst kvalificerede virksomheder til sine byggeprojekter.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.