Er din bolig energioptimeret?

Er vinduerne og dørene utætte, eller er loftet og væggene dårligt isoleret? Hvis varmen siver ud af boligen, vil det være en god investering at energioptimere den.

Med en energioptimering opnår du et lavere forbrug og dermed en lavere varmeregning. Ikke nok med, at du sparer penge på energiforbruget her og nu – din bolig vil også få mere værdi. En energioptimering vil derfor være en fordel på mange måder. Det er på alle måder en god investering i boligøkonomien.

På sigt kan utætheder og dårlig isolering føre til råd og svamp i boligen, som giver et dårligt indeklima og kan være sundhedsskadeligt at færdes i. Er disse skader opstået, vil det ofte blive betydeligt dyrere at rette op på skaderne, end det er at forebygge dem med energioptimering.

Vores energivejleder sikre at du får den bedste løsning inden for fx.:

  • ​​​Efterisolering
  • ​Facadeisolering
  • ​Hulmursisolering
  • ​Isolering af loft og tag
  • ​Udskiftning af døre og vinduer

                    

                    Autoriseret kloakmestre

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR:       31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   info@hjhuse.dk

Åbningstider:

Man-Tor: 07:00 - 15:00

Fredag:    07:00 - 12:00

anmærkning 2020-09-10 105621Konkurrence på kvalitet

BYGGE RATING giver bygherren mulighed for at vælge de bedst kvalificerede virksomheder til sine byggeprojekter.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.