Stor erfaring - Små og store opgaver - Konkurrencedygtige priser - Uforpligtende tilbud

Boligbyggeri

Drømmen om det nye hus, er også drømmen om en ny fremtid og en investering i fremtiden. Hos HJ Huse leverer vi den helt rigtige kombination af lækker kvalitet og dygtigt håndværk tilført arkitektur og indretning helt efter kundens egne ønsker og valg. 

Personlig rådgivning

Hos os får du en personlig og en professionel rådgivning hele vejen gennem projektet. Vores medarbejder Lars Schou er bygningskonstruktør og har mange års erfaring med projektering og opførelse af enfamiliehuse. Ring til Lars på telefon 5854 9048 og aftal et møde, så I sammen kan sidde ved bordet og tegne jeres drømme hus.


Kvalitetsarbejde

Vi er et professionelt team af håndværkere og teknikere, der brænder for at indfri netop din drøm om det nye hus . Vi kan gennemføre opgaven i både total-, hoved- eller fagentreprise, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Renovering

Vi tilbyder hjælp i forbindelse med renoveringsopgaver og kan udføre hele eller dele af entreprisen. Fra udformning af projekteringsarbejdet og arkitekttegninger og frem til udførelsen af det færdige resultat.

Nogle renoveringer omfatter næsten hele bygningen, andre gange er det blot et enkelt rum. Nogle renoveringer indebærer næsten total nedrivning, andre udføres mere nænsomt med bevarelse af store dele af den oprindelige bygning.

HJ Huse A/S klare alle opgaverne, enten i egenproduktion eller med hjælp fra vores gode fagentreprenører.

Klik på billederne og se nogle eksempler på tidligere byggerier

Kontakt os på formularen herunder!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR: 31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   info@hjhuse.dk

Åbningstider:

Man-Tor: 07:00 - 15:30

Fredag:    07:00 - 12:00

byggeratingKonkurrence på kvalitet

BYGGE RATING giver bygherren mulighed for at vælge de bedst kvalificerede virksomheder til sine byggeprojekter.​