Boligbyggeri

Drømmen om en ny villa, sommerhus, tilbygning eller renovering er også drømmen om en ny fremtid og en investering i fremtiden. Hos HJ Huse leverer vi den helt rigtige kombination af lækker kvalitet og dygtigt håndværk tilført arkitektur og indretning helt efter kundens egne ønsker og valg. 

Personlig rådgivning

Vi giver en personlig og professionel rådgivning hele vejen gennem projektet. Vores projekterings-medarbejdere er bygningskonstruktører og har mange års erfaring med projektering og opførelse af enfamiliehuse. Ring til os og aftal et møde, så vi sammen kan sidde ved bordet og tegne jeres drømme projekt.


Kvalitetsarbejde

Vi er et professionelt team af håndværkere og teknikere, der brænder for at indfri netop din drøm om den nye villa, sommerhus, tilbygning eller renovering. Vi kan gennemføre opgaven i både total-, hoved- eller fagentreprise, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

                    

                    Autoriseret kloakmestre

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR:       31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   info@hjhuse.dk

Åbningstider:

Man-Tor: 07:00 - 15:00

Fredag:    07:00 - 12:00

anmærkning 2020-09-10 105621Konkurrence på kvalitet

BYGGE RATING giver bygherren mulighed for at vælge de bedst kvalificerede virksomheder til sine byggeprojekter.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.