Stor erfaring - Små og store opgaver - Konkurrencedygtige priser - Uforpligtende tilbud

Boligbyggeri

Drømmen om en ny villa, sommerhus, tilbygning eller renovering er også drømmen om en ny fremtid og en investering i fremtiden. Hos HJ Huse leverer vi den helt rigtige kombination af lækker kvalitet og dygtigt håndværk tilført arkitektur og indretning helt efter kundens egne ønsker og valg. 

Personlig rådgivning

Hos os får du en personlig og en professionel rådgivning hele vejen gennem projektet. Vores projekteringsmedarbejdere er bygningskonstruktører og har mange års erfaring med projektering og opførelse af enfamiliehuse. Ring til os og aftal et møde, så vi sammen kan sidde ved bordet og tegne jeres drømme projekt.


Kvalitetsarbejde

Vi er et professionelt team af håndværkere og teknikere, der brænder for at indfri netop din drøm om den nye villa, sommerhus, tilbygning eller renovering. Vi kan gennemføre opgaven i både total-, hoved- eller fagentreprise, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Udstillingshuse

​Vi har i Rosenhaven på Rosenkildevej 94, udstillet vores nye lækre og energivenlige hus på 93m², 110m² og 142 m². Du kan se og læse mere om vores huse hos vores RealMægler Jan Thanning, hvor du også kan få en fremvisning.

Mange af vores tidligere kunder er så glade for deres boliger, at vi kan få lov til at fremvise disse over for nye kunder.​ Har du brug for inspiration? Så klik HER

Kontakt os på formularen herunder!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR: 31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   info@hjhuse.dk

Åbningstider:

Man-Tor: 07:00 - 15:30

Fredag:    07:00 - 12:00

byggeratingKonkurrence på kvalitet

BYGGE RATING giver bygherren mulighed for at vælge de bedst kvalificerede virksomheder til sine byggeprojekter.​