Anlæg og Byggemodning

Vi har erfarne medarbejdere ansat på egen tegnestue, der forestår projektering af alle typer bygge- og anlægsopgaver.​ Vi har stået for projekter omfattende kloakseparering, etablering af vejanlæg, LAR løsninger, genslyngning af Å-forløb, opbygning og montering af småbroer, ligesom vi har anlagt flere sportsanlæg med såvel kunstgræs som naturgræs.​ Alle opgaver udføres i høj kvalitet, og større kloakeringsopgaver kan efter aftale, dokumenteres med TV-inspektion og tæthedsprøvning.

Byggemodning

I forbindelse med kommunale og private udstykninger til boliger, institutioner og erhverv udfører vi byggemodning. Vi har mange års erfaring at trække på, og har styr på alle processerne inden for byggemodning og vort samarbejde med faste fagentreprenører sikrer, at alle entrepriser altid udføres korrekt og efter forskrifterne.

                    

                    Autoriseret kloakmestre

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR:       31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   info@hjhuse.dk

Åbningstider:

Man-Tor: 07:00 - 15:00

Fredag:    07:00 - 12:00

anmærkning 2020-09-10 105621Konkurrence på kvalitet

BYGGE RATING giver bygherren mulighed for at vælge de bedst kvalificerede virksomheder til sine byggeprojekter.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.