Anlæg og Byggemodning

Vi har erfarne medarbejdere ansat på egen tegnestue, der forestår projektering af alle typer bygge- og anlægsopgaver.​ Vi har stået for projekter omfattende etablering af vejanlæg, genslyngning af Å-forløb, opbygning og montering af småbroer, ligesom vi har anlagt flere sportsanlæg med såvel kunstgræs som naturgræs.​ Alle opgaver udføres i høj kvalitet, og større kloakeringsopgaver kan efter aftale, dokumenteres med TV-inspektion og tæthedsprøvning.

Byggemodning

I forbindelse med kommunale og private udstykninger til boliger, institutioner og erhverv udfører vi byggemodning. Vi har en mange års erfaring at trække på, når det gælder diverse elementer i en byggemodningsproces og vort samarbejde med faste fagentreprenører sikrer, at alle entrepriser altid udføres korrekt og efter forskrifterne.

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR:       31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   info@hjhuse.dk

Åbningstider:

Man-Tor: 07:00 - 15:00

Fredag:    07:00 - 12:00

byggeratingKonkurrence på kvalitet

BYGGE RATING giver bygherren mulighed for at vælge de bedst kvalificerede virksomheder til sine byggeprojekter.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.