Historie & profil

Familievirksomheden HJ HUSE A/S blev den 1. juli 2003 overtaget af John M. Jensen, der dermed er 5. generation af tømrermestre på Bildsøvej 106 – Kelstrup.


Det oprindelige tømrerfirma blev grundlagt i 1862 af Johan Poulsen. Johans søn, Carl Poulsen, videreførte firmaet fra 1899 frem til 1910, hvor det blev overdraget til Carls lillebror Jørgen Poulsen.

Jørgen Poulsen byggede det nuværende hus på adressen Bildsøvej 106, med værksted i den ene ende af beboelsen. Han fortsatte frem til 1944, hvor sønnen Ejner Poulsen tog over indtil 1982, hvor Ejners søstersøn Poul Erik Jensen overtog ledelsen. Poul Erik havde siden 1972 bygget huse med firmaet HJ HUSE A/S.

Poul Eriks søn, John, har siden læretiden arbejdet i firmaet og overtog i 2003 firmaet HJ Huse. John startede dog som selvstændig med entreprenørfirmaet John M. Jensen allerede i 1996.​

Arbejdsområder

Virksomheden tager sig af forskelligartede opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget og har ligeledes opbygget en stor og velfungerende afdeling indenfor jord-, beton- og kloakarbejde. 

Vi har ansat konstruktør på egen tegnestue, der forestår projektering af byggemodningssager, parcelhuse, industrier m.v.

1. november 2010 overdrog HJ HUSE ApS alle aktiver til Entreprenørfirmaet HJ Huse A/S. HJ Huse er altså "opgraderet" fra et ApS til et A/S, og kommer således styrket ud af et par års krise i byggebranchen.

Gazelle
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR: 31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   coj@hjhuse.dk

​For 20. år i træk fejrer vi de danske gazellevirksomheder. I år zoomer vi ind på vækst og volumen, og vi spørger de bedste af ... ​​Læs mere