Energioptimering af boligen

Er energiforbruget højt, kan det være en god idé at kigge nærmere på energioptimering af boligen. Vores energivejleder er ekspert i at udføre beregninger omkring, hvad der bedst betaler sig, når man ønsker at energioptimere.

Inden for energioptimering kan vi tilbyde:

  • ​​Efterisolering
  • ​Facadeisolering
  • ​Hulmursisolering
  • ​Isolering af loft og tag
  • ​Udskiftning af døre og vinduer

Få en lavere varmeregning og bedre indeklima

Er vinduerne og dørene utætte, eller er loftet og væggene dårligt isoleret? Hvis varmen siver ud af boligen, vil det være en god investering at energioptimere den.

Med en energioptimering opnår du et lavere forbrug og dermed en lavere varmeregning. Ikke nok med, at du sparer penge på energiforbruget her og nu – din bolig vil også få mere værdi. En energioptimering vil derfor være en fordel på mange måder. Det er på alle måder en god investering i boligøkonomien.

På sigt kan utætheder og dårlig isolering føre til råd og svamp i boligen, som giver et dårligt indeklima og kan være sundhedsskadeligt at færdes i. Er disse skader opstået, vil det ofte blive betydeligt dyrere at rette op på skaderne, end det er at forebygge dem med energioptimering.

Råd og vejledning om energioptimering

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for at energioptimere din bolig, så kontakt os på telefon 5854 9048 eller send en mail på info@hjhuse.dk. Vores energivejledere, som kører i Slagelse, Ringsted og på hele Vestsjælland, kommer gerne ud og ser nærmere på netop din bolig.

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR: 31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   info@hjhuse.dk