Erhvervsbyggeri for alle virksomheder

Hos HJ Huse A/S har vi et mangeårigt samarbejde med en bred vifte af byggeriets aktører. Vi udfører selv projekteringsarbejde, men samarbejder også med andre ingeniør- og arkitektfirmaer.

Vi har blandt andet et fast samarbejde med et eksternt ingeniørfirma, som varetager de opgaver inden for erhvervsbyggeri, hvor vores kompetencer ikke er tilstrækkelige.

Klarer det hele

Som entreprenør kan vi tilbyde alt fra renovering til nybyggeri inden for erhvervsbyggeri i Slagelse og på Vestsjælland. 

Trænger bygningen blot til en opfriskning, eller vil det bedre kunne svare sig at starte helt fra bunden, så står vi til jeres rådighed

Vi varetager følgende entrepriser inden for erhvervsbyggeri:

  • ​Jordarbejde
  • ​Betonarbejde
  • ​Kloakarbejde
  • ​Tømrerarbejde
  • ​Snedkerarbejde

Klik på billederne, og se eksempler på byggerier under denne katagori

Gazelle
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR: 31623367

Telefon: 5854 9048

E-mail:   coj@hjhuse.dk

​For 20. år i træk fejrer vi de danske gazellevirksomheder. I år zoomer vi ind på vækst og volumen, og vi spørger de bedste af ... ​​Læs mere