Gazelle
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Anlæg af Kunstgræsbaner

Hos HJ Huse A/S tilbyder vi montering af kunstgræsbaner til sportsanlæg. Vi kan bidrage med input i hele projekteringsforløbet, fra de indledende projekteringer gennem godkendelsesfasen fra de offentlige myndigheder til opmåling, tilbudsgivning og den færdige montering.

Alle dele af anlæg af kunstgræsbaner udfører vi med høj faglig ekspertise og holdbare kvalitetsmaterialer. Vi har stort fokus på dette område, som vi har valgt at specialisere os i, lige fra kunstgræsanlæg til mini- og multibaner.

Vi udfører endvidere dræn- og afvandingssystemer, opbygger bunden under græsbanen samt etablering af belysning og belægning omkring kunstgræsbanerne.

Samarbejde med kunstgræsproducent

Hos HJ Huse A/S samarbejder vi med kunstgræsproducenten Lano Sports, der producerer alle typer af kunstgræsbelægninger i meget høj kvalitet. Kunstgræs til sportsanlæg er perfekt, bl.a. når det er frostvejr.

Vi importerer disse produkter direkte fra fabrikken, hvorved vi opnår nogle særdeles konkurrencedygtige priser.

Klik her for at gå direkte til Lano Sports hjemmeside

​Fremstilling af multibaner

Vi producerer også bandesystemer i meget høj kvalitet til multibaner og kan ligeledes ved anlæg af disse være behjælpelige med projektering, indhentning af tilladelser m.v.

Vores brochurer for kunstgræs og multibaner kan du se ved at klikke her.

Kontakt din totalleverandør af kunstgræsbaner

På DBU's hjemmeside er vi opført som totalleverandør af kunstgræsbaner.

Vi anlægger kunstgræsbaner i Slagelse, og i Ringsted

på Vestsjælland samt resten af Sjælland. 

Har du spørgsmål til anlæg af kunstgræsbaner, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 90 48 eller til at sende os en mail på coj@hjhuse.dk.

Klik her for at komme til DBU's hjemmeside.

​Klik på billederne for at se eksempler på anlægsopgaver

​Indhent gratis byggetilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring​

Vi tilbyder følgende

Anlæg

Biler & maskiner

Byggeri

Kunstgræsbaner

Vinduer & døre

​​For 20. år i træk fejrer vi de danske gazellevirksomheder. I år zoomer vi ind på vækst og volumen, og vi spørger de bedste af ... ​​Læs mere

​Skulle du mod forventning blive utilfreds med det arbejde, du har fået udført, bliver du glad for at have valgt en håndværker,

Læs mere

Entr. HJ Huse A/S

Bildsøvej 106

4200 Slagelse

CVR: 31623367

Telefon: 58 54 90 48

E-mail: coj@hjhuse.dk

Uanset opgaven leverer vi kvalitetsarbejde og løsninger, vi kan stå inde for – vi går aldrig på kompromis med kvaliteten